Το ανολοκλήρωτο φλερτ ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ

Από τότε που άρχισε η προσέγγιση του ΣΥΝ από το ΠΑΣΟΚ για εκλογική συνεργασία, έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις των Βίπερ Νόρα. Τέτοιο πάθος.

Αυτά που μ’ αρέσουν στο ΠΑΣΟΚ είναι δύο: α) ότι δεν το πτοούν οι διαδοχικές «χυλόπιτες» και β) ότι πριν από το sex πουλάει και λίγο συναίσθημα.

Βέβαια το ΚΚΕ, παρακολουθώντας την ίδια αισθηματική παράσταση, εκτιμά πως ο ΣΥΝ απλώς κάνει νάζια. Ίσως ζηλεύει που αυτό δεν το φλερτάρει κανείς.

Το ΠΑΣΟΚ πάλι κατηγορεί το ΚΚΕ ότι εξυπηρετεί όπως μπορεί την κυβέρνηση (βλέπε αναθεώρηση). Εδώ πια μιλάμε για σχέσεις διαστροφής.

Λέγεται ότι, αν αρχίσει ποτέ προγραμματικός διάλογος μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ, θα τον μεταδίδει κάθε βράδυ ακριβώς τα μεσάνυχτα το… συνδρομητικό κανάλι. Και μάλιστα με την ένδειξη «αυστηρώς ακατάλληλον».

Δεν ξέρω γιατί η κυβέρνηση υλοποιεί σταδιακά τα 41 μέτρα κατά της ακρίβειας, αλλά μέχρι να εφαρμοστεί το κάθε «πακέτο» οι κερδοσκόποι έχουν ήδη βρει άλλο τρόπο να κλέβουν. Εκτός εάν αυτή είναι η κεντρική ιδέα.

Η κόντρα των υπουργείων Ανάπτυξης και Οικονομίας έγκειται ακριβώς στη διαφορά που μπορεί να έχει ένας καλός επιχειρηματίας από έναν μέτριο λογιστή.

Δεν καταλαβαίνω αυτά τα επεισόδια στις πρυτανικές εκλογές τίνος κατόρθωμα είναι, αλλά τον διαβεβαιώ, όποιος και αν είναι, ότι δεν μειώνουν την αίσθηση φτώχειας που έχουν πλέον οι Έλληνες κοιτάζοντας την τσέπη τους.

Έχετε μία ελπίδα με το ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου, αλλά και ο Θεός δεν μπορεί κάθε φορά να κάνει το ίδιο θαύμα.

Εξάλλου, αυτή τη φορά ο κόσμος, βλέποντας τη διαφήμιση με το «Savvas cafe», θα σχολιάζει πλέον ότι στην Αυστρία ο καφές βιενουά έχει 1,5 ευρώ, ενώ στην πλατεία Αριστοτέλους κοστίζει πάνω από 4,5.

Advertisements

~ από gaios στο Μαΐου 29, 2008.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: