Παλαιοκώσταινα

Oυσιαστικά από την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επανίδρυσης του κράτους. Η Ελλάδα από «ψωροκώσταινα» προήχθη σε… «παλαιοκώσταινα».

Φίλτατε αναγνώστα, ειδικά σε ένα γεγονός σαν την απόδραση της Κυριακής, δυσκολεύομαι να κάνω χιούμορ διότι η πραγματικότητα είναι τόσο κωμική που ασκεί αθέμιτο ανταγωνισμό στην πένα μου.

Ένιγουέι, η δράση των αφών Παλαιοκώστα αρχίζει να γίνεται πλέον ανταγωνιστική και προς τους εθνικούς μας αερομεταφορείς. Δεν αποκλείεται ο Βγενόπουλος να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την Ολυμπιακή.

Μετά την τρίτη, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει και τέτοια, απόδραση με ελικόπτερο, ίσως ο Παλαιοκώστας να αποφασίσει να αγοράσει επιτέλους ένα δικό του «Απάτσι» για να μην τον «κλέβουν» στα ενοίκια.

Οπότε οι φωστήρες της ΕΛΑΣ δεν θα επιχειρούν πλέον τη σύλληψή τους, αλλά την… αναχαίτισή τους.

Δικαίως δεν κατέρριψαν οι φύλακες, λες και μπορούσαν, το ελικόπτερο, αφού το σοφρωνιστικό ίδρυμα βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή. Γι αυτό πρέπει να υπάρξουν νέα μέτρα που δεν ανακοίνωσε ο Δένδιας.

Είτε να μεταφερθούν οι φυλακές απ΄ ευθείας στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού (για να κάνουν και οι πιλότοι του Παλαιοκώστα σωστά τη δουλειά τους)…

Ή, αν αποφασίσουν να τις αφήσουν εκεί που είναι, να τον διευκολύνουν φτιάχνοντας μία στάση του μετρό μέσα στο προαύλιο του Κορυδαλλού.

Μια τρίτη, αλλά τραβηγμένη, λύση θα ήταν και να μετονομαστεί ο δήμος και οι φυλακές, διότι το όνομα Κορυδαλλός σε προδιαθέτει για το «πέταξ΄ενα πουλί πάει στη στεριά την αντικρινή…».

Εγώ προσωπικώς, επειδή πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, νομίζω ότι δεν υπήρξε στην πραγματικότητα καμία απόδραση, αλλά υλοποίηση της δέσμευσης του Χατζηγάκη για αποσυμφόρηση των φυλακών.

Πάντως το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για αφοπλισμό της αστυνομίας, πρέπει να επεκταθεί και στους δεσμοφύλακες, διότι έτσι θα αυτοτραυματίζονται λιγότεροι

Advertisements

~ από gaios στο Φεβρουαρίου 24, 2009.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: