ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ «ΕΞΙΣΩΘΗΚΑΝ» ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μετά την εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης μεταξύ ανδρών και γυναικών, φίλοι άρρενες αναγνώστες, ξεχάστε την εγχείριση αλλαγής φύλλου.

Βεβαίως, η κυβέρνηση θα μπορούσε να εξισώσει τα όρια εκεί που σήμερα βρίσκονται για τις γυναίκες, αλλά σε θέματα οικονομίας ο υπουργός Οικονομίας γίνεται… Ανατολίτης.

Δεν είμαι νομικός, αλλά μπορώ να φανταστώ τον υπερβάλλοντα ζήλο με τον οποίο οι δικηγόροι του ελληνικού δημοσίου θα υποστήριξαν το μέχρι τώρα στάτους. Δεν αποκλείεται όταν εκδόθηκε η καταδικαστική απόφαση να την χειροκρότησαν.

Αυτή η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου μπορεί να πλήξει τον Τουρισμό περισσότερο απ’ ότι η οικονομική κρίση. Διότι οι περισσότερες οργανωμένες εκδρομές γίνονται από χήρες που ξοδεύουν την σύνταξη του θανόντος συζύγου τους.

Ας μην τρέξουν όλες οι πληττόμενες του δημοσίου τομέα να πάρουν πρόωρη σύνταξη γιατί δεν βλέπω να μπορεί το ταμείο τους να την πληρώσει.

Τι φοβερό κι αυτό. Σε αυτή τη χώρα δικαιούσαι να αισθάνεσαι κουρασμένος από τη δουλειά σου μόνο αν είσαι πρωθυπουργός.

Εν κατακλείδι, βλέπω στην Ελλάδα, ότι η τρίτη ηλικία, άνδρες και γυναίκες, συστηματικά… εφάπαξ-ιώνεται.

Η κυβέρνηση πάντως, δια στόματος Αντώναρου, ξεκαθάρισε ότι το θέμα περί κόπωσης του πρωθυπουργού έχει εξαντληθεί. Ε βέβαια, μεσολάβησε η αργία της 25ης Μαρτίου και ξεκουράστηκε.

Καλά ο Παπανδρέου δεν κουράστηκε; Μήπως φταίει ότι γυμνάζεται εντατικά; Μα αυτό ζητάει. Να του δοθεί μια ευκαιρία να κουραστεί.

Σε άλλα κόμματα, ονόματα δεν λέμε, που επαναλαμβάνουν επί δεκαετίες τα ίδια και τα ίδια, δεν τίθεται θέμα κούρασης, αλλά αφόρητης πλήξης. Απλώς τα συμπτώματα είναι πάνω κάτω τα ίδια.

Την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται σε ευγενή άμμιλα για το ποιος θα «κουραστεί» την επόμενη τετραετία, ο λαός έχει γίνει… πτώμα.

Advertisements

~ από gaios στο Μαρτίου 27, 2009.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: