Ο Άγιος Χριστοφοράκος της Ασίζης

Γιατί θα πήγαινε ανακριτής στη Γερμανία να παραλάβει τον Χριστοφοράκο; Κάνει πλέον και η δικαιοσύνη… delivery;

Αφού ματαιώθηκε η σκηνοθετική πινελιά της κυβέρνησης να φέρει τον Χριστοφοράκο στην Ελλάδα σιδηροδέσμιο, πρέπει τώρα να βρει νέο σενάριο. Προτείνουμε την επόμενη φορά να κατεβεί από το αεροπλάνο πάνω σε ηλεκτρική καρέκλα με ρόδες.

Ο πρώην επικεφαλής της SIEMENS δεν χρειάζεται να πει ονόματα. Αρκεί να δώσει στη δημοσιότητα το album με τις φωτογραφίες του. Ο κόσμος θα καταλάβει.

Διότι ο «λαδέμπορας» είχε το ελάττωμα να μην ταξιδεύει πουθενά χωρίς 1-2 πολιτικούς παρέα. Οι οποίοι, φυσικά, δεν ήξεραν τίποτε, πέραν του ότι ο Χριστοφοράκος ήταν χουβαρδάς.

Εξάλλου, το γκολφ και το τένις είναι σπορ που απαιτούν πολλούς συμπαίκτες.

Πώς να καταλάβουν οι γερμανοί δικαστές για ποιο λόγο η έκδοση Χριστοφοράκου πρέπει να γίνει οπωσδήποτε πριν από τα εγκαίνια της ΔΕΘ; (DETH, στη δική τους γλώσσα. Μπρρρ…)

Και πώς να καταλάβουν οι έλληνες δικαστές και πολιτικοί ότι σε άλλες χώρες η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί ανάλογα με τον επικοινωνιακό προγραμματισμό της εκάστοτε κυβέρνησης; Ψιλά γράμματα.

Δεν νοείται η δικαιοσύνη να αναλαμβάνει πολιτικές υπεργολαβίες (δικό μου).

Οι πολιτικοί που έσπευσαν να αποπληρώσουν δωράκια της SIEMENS που είχαν πάρει προ ετών, τη μέρα που πρωτοκάλεσε ο ανακριτής τον Χριστοφοράκο, πρέπει να μας θεωρούν εντελώς ηλίθιους.

Κι έχουν ένα κάποιο δίκιο, γιατί κάποιοι εξ υμών τους ψηφίζουν.

«Όλα στη φόρα, κι ας ματώσουμε», είχε πει ο Γιώργος. Τρίχες. Τα βαμπίρ στην Ελλάδα πίνουν αίμα μόνο από μισθωτούς και συνταξιούχους.

Η πληροφορία, ότι το golf club και το tennis club διέγραψαν τον Χριστοφοράκο επειδή έχει μήνες να πληρώσει τη συνδρομή του, ελέγχεται ως ανακριβής. Σε τόσο καλούς πελάτες -και με τόσο σπουδαίους φίλους- γίνεται πίστωση.
 

~ από gaios στο Αύγουστος 19, 2009.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: