Βαφτίστε το κόμμα της Ντόρας

Λένε ότι η Ντόρα θα ανακοινώσει το φθινόπωρο την ίδρυση του κόμματός της. Αν δεν έχει αποφασίσει ακόμη πώς να το ονομάσει, η στήλη έχει μερικές ριζοσπαστικές προτάσεις:

1. Α.Π.Ν.Δ. Δηλαδή Ακόμα Πιο Νέα Δημοκρατία, ώστε να κρατήσει μια επαφή με την παράδοση.

2. ΝΔ Μ-Λ ή Μ-Λ ΝΔ. Όχι, το Μ-Λ δε σημαίνει Μαρξιστικό – Λενινιστικό, αλλά Μητσοτακικό – Λαϊκό. Το Λ θα μπορούσε να παραπέμπει και στην επίκαιρη λέξη «Λαμόγιο».

3. Αν θέλει να το κάνει πολυσυλλεκτικό, μπορεί να το ονομάσει Χ.Κ.Κ. (Χίλιοι καλοί χωράνε).

4. Υπάρχει μία περίπτωση να απαιτήσει ο χορηγός να αναφέρεται στον τίτλο. Οπότε θα μπορούσε να λέγεται Siemens Νέα Ελλάδα (όπως λέμε Skoda Ξάνθη).

5. Αν θέλει να τη σπάσει λιγάκι στον Σαμαρά μπορεί να το αποκαλέσει… Νέα Πολιτική Άνοιξη.

6. Κάποιοι άλλοι κακεντρεχείς πιστεύουν ότι το ΛΑΟΣ είναι μια χαρά όνομα. Γιατί να ψάχνει καινούριο σε μια… εποχή συγχωνεύσεων;

Η βάση τους θα είναι φυσικά στην Κρήτη. Και παρότι Χανιώτισσα στο Ηράκλειο θα δημιουργηθεί η Πολιτική Οργάνωση Ριζοσπαστικής Δεξιάς Ηρακλείου. Βγάλτε τα αρχικά μόνοι σας. Εγώ ντρέπομαι.

Λόγω αρχικών απορρίφθηκε μετά βδελυγμίας και η ονομασία: Πατριωτική Ευρωπαϊκή Οικογενειακή Συσπείρωση.

Θα μου πείτε ποιοι θα στελεχώσουν το κόμμα της; Μην ανησυχείτε καθόλου. Με την αναξιοπιστία που κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό θα δούμε πράγματα και θάματα. Για παράδειγμα εδώ στη Θεσσαλονίκη σίγουρα κάποιοι θα πιαστούν στη… Φάκα.

Κι όταν αρχίζει σύντομα να φυλλορροεί το ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν αρκετοί που θα αναζητούν νέα στέγη. Αυτό θα πει ώσμωση. Η ανανεωτική αριστερά να πηγαίνει προς ΠΑΣΟΚ και το μισό ΠΑΣΟΚ προς την ανανεωτική δεξιά.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ; Εκεί απλώς για χρόνια θα παρατηρούμε την κόντρα του Τσίπρα με τον πρώην μέντορά του Αλαβάνο. Μάλλον στα μεσημεριανάδικα.

Το ΚΚΕ αυτή την εποχή δεν ευκαιρεί. Κυνηγάει τα ξένα κρουαζιερόπλοια.

 
 

Advertisements

~ από gaios στο Ιουνίου 12, 2010.

4 Σχόλια to “Βαφτίστε το κόμμα της Ντόρας”

  1. […] Λένε ότι η Ντόρα θα ανακοινώσει το φθινόπωρο την ίδρυση του κόμματός της. Αν δεν έχει αποφασίσει ακόμη πώς να το ονομάσει, η στήλη έχει μερικές ριζοσπαστικές προτάσεις: 1. Α.Π.Ν.Δ. Δηλαδή Ακόμα Πιο Νέα Δημοκρατία, ώστε να κρατήσει μια επαφή με την παράδοση. 2. ΝΔ Μ-Λ ή Μ-Λ ΝΔ. Όχι, το Μ-Λ δε σημαίνει Μαρξιστικό – Λενινιστικό, αλλά Μητσοτακικό – Λαϊκό. Το Λ θα μπορούσε να παραπέμπει και στην επίκαιρη λέξη "Λαμόγιο". 3. Αν θέλει να το κάνει πολυσυλ … Read More […]

  2. […] Λένε ότι η Ντόρα θα ανακοινώσει το φθινόπωρο την ίδρυση του κόμματός της. Αν δεν έχει αποφασίσει ακόμη πώς να το ονομάσει, η στήλη έχει μερικές ριζοσπαστικές προτάσεις: 1. Α.Π.Ν.Δ. Δηλαδή Ακόμα Πιο Νέα Δημοκρατία, ώστε να κρατήσει μια επαφή με την παράδοση. 2. ΝΔ Μ-Λ ή Μ-Λ ΝΔ. Όχι, το Μ-Λ δε σημαίνει Μαρξιστικό – Λενινιστικό, αλλά Μητσοτακικό – Λαϊκό. Το Λ θα μπορούσε να παραπέμπει και στην επίκαιρη λέξη "Λαμόγιο". 3. Αν θέλει να το κάνει πολυσυλ … Read More […]

  3. […] 17 Июнь 2010 от espοir – надежда Добавить комментарий Τα σπάει (ως συνήθως!) … Λένε ότι η Ντόρα θα ανακοινώσει το φθινόπωρο την ίδρυση του κόμματός της. Αν δεν έχει αποφασίσει ακόμη πώς να το ονομάσει, η στήλη έχει μερικές ριζοσπαστικές προτάσεις: 1. Α.Π.Ν.Δ. Δηλαδή Ακόμα Πιο Νέα Δημοκρατία, ώστε να κρατήσει μια επαφή με την παράδοση. 2. ΝΔ Μ-Λ ή Μ-Λ ΝΔ. Όχι, το Μ-Λ δε σημαίνει Μαρξιστικό – Λενινιστικό, αλλά Μητσοτακικό – Λαϊκό. Το Λ θα μπορούσε να παραπέμπει και στην επίκαιρη λέξη «Λαμόγιο». 3. Αν θέλει να το κάνει πολυσυλ … Read More […]

  4. αδερφέ, είχαμε την ίδια ιδέα!

    έφριαξα και το έμβλημα!

    http://xilapetres.blogspot.com/2010/06/blog-post_28.html

    με τις υγείες μας…!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: