Η Θεσσαλονίκη… Πράσινη Πόλη της Ευρώπης!!!

Tελικά η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το νωρίτερο το 2014. Μέχρι τότε θα παραμείνει «έγκλειστη». Αυτή δεν είναι χώρα, είναι… Κωσταλέξι.

Το 2012 το δημόσιο χρέος θα φθάνει στο 172% του ΑΕΠ. Για τα επόμενα χρόνια δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις γιατί δεν ειμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε ΑΕΠ.

Γενικώς, άρχισα να πιστεύω ότι όλα θα παν καλά. Οι ευρωπαίοι θα βγάλουν ευρωομόλογο κι εμείς θα δανειζόμαστε από αυτούς φθηνό χρήμα. Δανεικά κι αγύριστα.

Όλες οι άλλες λύσεις είναι ανέφικτες. Για παράδειγμα δεν μας σώζει το κούρεμα του χρέους. Θέλει και ξύρισμα. Για να μην πω… ριζική αποτρίχωση.

Το ΙΚΑ έχει ήδη ξοδέψει το 91% της κρατικής επιχορήξησης μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Δηλαδή σύντομα όχι μόνο δεν θα μπορεί να πληρώσει τα εφάπαξ, αλλά ίσως να δίνει και σύνταξη εφάπαξ. Δηλαδή μόνο για μία φορά. Μετά… ευθανασία.

Η Fitch μας υποβίβασε στο CCC. Πριν μας ρίξει στο DDD, να της θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο εντομοκτόνο (ντι ντι ντι) έχει απαγορευτεί εδώ και χρόνια.

Θα μου πείτε το εντομοκτόνο λεγόταν DDT, αλλά αυτό είναι παλιό όνομα. Αν έβγαινε και σήμερα θα ήταν οπωσδήποτε… digital.

Πάλι παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου. Παρότι η συνέντευξη στους Financial Times Deutchland ήταν στα αγγλικά, δηλαδή τη μητρική του γλώσσα.

Όταν, όμως ο πρωθυπουργός μιλά για επιλεκτική χρεοκοπία, δεν ενοεί χρεοκοπία, αλλά… χρεοκοπία. Καταλάβατε;

Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί το ευρωπαϊκό βραβείο πράσινης πόλης! Μόνο αν βάψουμε όλες τις πολυκατοικίες πράσινες.

Διότι, ο πρώην δήμαρχος, ο Παπαγεωργόπουλος, παινευόταν ότι επί των ημερών του αντιστοιχούσαν 4 τετραγωνικά μέτρα πρασίνου ανά κάτοικο. Δηλαδή όσο χρειάζεται για ένα ευρύχωρο μνήμα.

Μπορεί να μην έχουμε πολλά πάρκα, αλλά όσα είχαμε ο φτερωτός γιατρός τα έκανε… θεματικά. Αντε αχάριστοι, αν δεν υπήρχε αυτός ούτε που θα ξέρατε τι θα πει… νούφαρο.

Κι εσείς αντι να δώσετε σε 5-6 δρόμους το όνομά του, τον τρέχετε από κακουργοδικείο σε κακουργοδικείο. Για 40-50 ψωροεκατομμύρια ευρώ. Ματζίρηδες.

 

 

Advertisements

~ από gaios στο Ιουλίου 15, 2011.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: