Μετανάστης στην αγκάλη σου, κι έπεσε πολύ δουλειά

Αν ο Χρυσοχοϊδης είναι ο οδοκαθαριστής και η ΕΛΑΣ η σκούπα, τι είναι οι κάμερες των καναλιών που κάλυπταν ζωντανά την επιχείρηση; Απλώς, κάνουν την σκούπα…ηλεκτρική.

Μέχρι τώρα η προεκλογική κίνηση των κομμάτων διεξάγεται στην πλάτη των μεταναστών φτωχοδιαβόλων. Τι περιμένατε αφελείς να ακούσετε? Απόψεις περί εξόδου από την κρίση;

Οι επιχειρήσεις “σκούπα” λειτουργούν ψυχολογικά στον ψηφοφόρο. Διότι σκέφτεται ότι είναι ίσως εξίσου φτωχός και απελπισμένος με τον πακιστανό μετανάστη, αλλά τουλάχιστον δεν τον μαζεύουν με το φαράσι.

Πάντως, τα υπό κατασκευή στρατόπεδα ‘υποδοχής’ είναι passe. Σε κάθε καλή κουζίνα (και κατ’ επέκτασιν  σε κάθε  σύγχρονη χώρα) θα έπρεπε να υπάρχει ένας…σκουπιδοφάγος.

Το είπε ο Καρατζαφέρης, η μόνη λύση είναι η απέλαση. Έτσι ώστε να τους “εξαφανίσουν” οι ομοεθνείς  τους και να μην λερώσουμε εμείς τα χέρια μας με το αίμα τους. Κάτι σαν Πόντιοι Πιλάτοι.

Η στάση της “προηγμένης” Ευρώπης στο ζήτημα είναι αξιοθαύμαστη. Μας παρακινούν να μαντρώσουμε τους μετανάστες και μετά θα μας καταγγείλουν για τις άθλιες συνθήκες κράτησης .

Φίλε μετανάστη, κακώς προσπαθείς να λευκάνεις την επιδερμίδα σου για να μπερδευτείς μεταξύ των ημεδαπών. Με τον Μάικλ Τζάκσον δεν έπιασε.

Η γυναίκα αστυνομικού:
-Σωτήρη, πιάσε και στο σπίτι καμιά σκούπα. Όχι μόνο στην δουλειά.

Τώρα που Χρυσοχοϊδης και Σαμαράς επανακατέλαβαν το κέντρο της Αθήνας, είναι ικανοί να υποστηρίζουν ότι έκαναν την Ελλάδα μεγαλύτερη, όπως ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο άλλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέει ‘αρχίσαμε’ .
Ο Ραγκούσης λέει ‘προχωράμε’.
Εγώ λέω : Εισπράκτωρ, κάνε στάση να κατέβω.

Διώχνουμε τους μετανάστες. Διώχνουμε τους νέους μας στο εξωτερικό. Στην επόμενη απογραφή πληθυσμού θα είμαστε τρεις κι ο (Στέλιος) Κούκος.

Διάλογος μεταναστών
-Πατριώτη, νομίζω ότι τώρα μπορούμε να γκυρίσουμε στο γειτονιά μας. Πέρασε το σκουπιδιάρικο.
-Πού το ξέρεις. Το είδες;
-Όχι, είδα τις κάμερες να φεύγουν.

~ από gaios στο 10 Απριλίου, 2012.

Σχολιάστε