PASOKING

Τώρα που γύρισε ο Γιώργος από την Κόστα Ρίκα, ούτε ψύλλος στον κόρφο των «ανταρτών» του ΠΑΣΟΚ. Είναι ικανός να γίνει τόσο σκληρός που να διεκδικήσει ακόμη και την προεδρία του κόμματος. Μπρρρ…

Αλλά η πιο βαρειά τιμωρία θα επιβληθεί στον Χρυσοχοίδη. Να γράψει σε κόλλες αναφοράς 1000 φορές: «Θα διαβάσω το μνημόνιο».

Κι όταν το διαβάσει, μαζί με όλες τις επικαιροποιημένες εκδοχές του θα του βάλει πρόχειρο διαγώνισμα ο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μάλλον το διάβασε.

Στο ΠΑΣΟΚ λένε ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος κάποιος που πιάστηκε αδιάβαστος. Μπααα; Ίσα ίσα. Επικίνδυνοι είναι αυτοί που παρότι το διάβασαν… το υπόγραψαν.

Στην Ελλάδα μπορεί να μην υποχωρούν οι τιμές των βασικών προϊόντων αλλά υπάρχουν και πράγματα που πέφτουν. Οι αποδοχές των εργαζομένων και τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τις επόμενες εκλογές ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πάει στο Ζάππειο για δηλώσεις, και ο Γιώργος Παπανδρέου στο Α΄ νεκροταφείο… «Τάμαθες τα νέα πατέρα;»

Στη ΝΔ είναι ενθουσιασμένοι με τις δημοσκοπήσεις. Διότι και δεύτεροι να βγουν, τουλάχιστον θα περάσουν το ΠΑΣΟΚ.

Το γαλάζιο πρόβλημα είναι πως αν ο Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός, οι βουλευτές του θα είναι τόσο μπερδεμένοι μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης που δεν θα ξέρουν ποιο νομοσχέδιο να ψηφίσουν.

Αν ενωθούν τα κόμματα της αριστεράς σχηματίζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση. Κι αν δυσκολευτούν να βρουν πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, είναι πάντα διαθέσιμος ο… Πετσάλνικος.

Τι λαός είμαστε. Τόσες πρωτοβουλίες και τόσες βαρυσήμαντες δηλώσεις του Καρατζαφέρη για ένα φτωχό 6% στον ΛΑΟΣ; Τσιγγούνηδες…

Αλλά δεν ανησυχώ. Αν ο «χέρι – χέρι» βεβαιωθεί ότι η δεξιά πολυκατοικία δεν πουλάει διαμερίσματα, μπορεί άνετα να ανακαλύψει μέσα του τον νέο Τσε Γκεβάρα.

Ο Κουβέλης, ως σοβαρός άνθρωπος που είναι δεν κάνει τα παλιά λάθη του ΣΥΡΙΖΑ να μοιράζει υπουργεία. Δεν ξέρω όμως μήπως παρήγγειλε κοστούμι ο Ψαριανός.

~ από gaios στο 30 Ιανουαρίου, 2012.

Σχολιάστε